Carota HSSAC 12x30 mm, cu prindere Weldon, Milwaukee, cod 4932371740

Carota HSSAC 12x30 mm, cu prindere Weldon, Milwaukee, cod 4932371740

107,00 lei
Cu TVA

Descopera puterea si precizia intr-un singur instrument cu Carota HSSAC 12x30 mm, cu prindere Weldon, de la Milwaukee!

Fabricata din otel HSSAC, aceasta carota asigura durabilitate si rezistenta sporita, fiind perfect adaptata pentru lucrul cu o gama diversificata de materiale, inclusiv metale moi si dure. Prinderea Weldon adauga o stabilitate suplimentara si faciliteaza schimbul rapid si sigur al carotei.

4932371740
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Carota HSSAC 12x30 mm, cu prindere Weldon


Cu prinderea Weldon, asigura o fixare solida si stabila, oferind astfel o performanta superioara si precizie in orice aplicatie.

Taieturile precise si geometria optimizata a carotei permit perforarea rapida si eficienta a metalelor, facand-o alegerea ideala pentru profesionistii care cauta performanta de varf.

Datorita varfului de taiere avansat si geometriei optimizate, aceasta carota asigura o perforare rapida si fara efort in metalele dure si rezistente.

Fabricata din otel de inalta calitate HSSAC, aceasta carota de calibru 12x30 mm asigura durabilitate si rezistenta sporita in fata provocarilor proiectelor de perforare.


Detalii Tehnice

  • 100% mai rapid - Economia de viteza si timp este obtinuta datorita urmatorilor factori: In primul rand, principiul burghielor carota de taiere a materialului numai pe conturul gaurii, spre deosebire de burghiele elicoidale care trebuie sa taie diametrul complet al gaurii. In al doilea rand, cele doua unghiuri ascutite agresive de pe fiecare tais ajuta la atingerea unor viteze de avans mai mari si a unei rezistente la taiere mai mica.
  • Cu 30% mai multa productivitate - Datorita faptului ca burghiul carota indeparteaza materialul de taiat numai pe conturul gaurii. Este nevoie de mai putina energie a motorului si mai putina forta de actionare. Cu cat este mai mare diametrul burghiului, cu atat este mai mare economia de energie.
  • Durata de exploatare mai mare - Taisurile burghielor carota sunt mai putin solicitate decat cele ale burghielor elicoidale, rezultand mai multe gauri executate intre doua ascutiri. Corpul cu o grosime de 6 mm impreuna cu geometria speciala a dintilor asigura o stabilitate ridicata si reduce la minim riscul de rupere ca urmare a supraincarcarii.
  • Burghie carota HSS groase pentru rezistenta si durata de exploatare mai mare.
  • Cu prindere Weldon standard de 19 mm.
  • 30 mm adancime de taiere.

Continut Pachet

  • 1 Carota HSSAC 12x30 mm, cu prindere Weldon

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

4932371740

Fisa tehnica

Article Number
4932371740
Cod EAN
4002395344161
Cod EAN 2
4002395344161
Descrierea produsului din catalog [model]
Carote HSS 30 mm
Feature 01
100% mai rapid - Economia de viteză și timp este obținută datorită următorilor factori: În primul rând, principiul burghielor carotă de tăiere a materialului numai pe conturul găurii, spre deosebire de burghiele elicoidale care trebuie să taie diametrul c
Feature 02
Cu 30% mai multă productivitate - Datorită faptului că burghiul carotă îndepărtează materialul de tăiat numai pe conturul găurii. Este nevoie de mai puțină energie a motorului și mai puțină forță de acționare. Cu cât este mai mare diametrul burghiului, cu
Parent name
HSSAC 12 x 30 - 1 pc
Lungime totală (mm)
30
Feature 03
Durată de exploatare mai mare - Tăișurile burghielor carotă sunt mai puțin solicitate decât cele ale burghielor elicoidale, rezultând mai multe găuri executate între două ascuțiri. Corpul cu o grosime de 6 mm împreună cu geometria specială a dinților asig
Feature 04
Burghie carotă HSS groase pentru rezistență și durată de exploatare mai mare.
Feature 05
Cu prindere Weldon standard de 19 mm.
Feature 06
30 mm adâncime de tăiere.
⌀ (mm)
12
Diametru
Ø 12.0 mm

No customer reviews for the moment.