Cleste VDE  HEAVY DUTY cu tais lateral, 180 mm, debitare max 2.6 mm, Milwaukee, cod 4932464569

Cleste VDE HEAVY DUTY cu tais lateral, 180 mm, debitare max 2.6 mm, Milwaukee, cod 4932464569

125,00 lei
Cu TVA

Descopera clestele VDE HEAVY DUTY cu tais lateral de la Milwaukee, cu o lungime totala de 180 mm. Acest cleste robust si puternic este ideal pentru o varietate de aplicatii, avand o capacitate de debitare impresionanta.

Cu capacitatea de a taia diverse materiale, de la cablu si sarma pana la teava, acest cleste este alegerea perfecta pentru profesionistii care cauta performanta si fiabilitate.Cu clestele VDE HEAVY DUTY cu tais lateral, veti avea incredere ca veti face fata tuturor sarcinilor de debitare cu usurinta si precizie.

4932464569
Cantitate

In stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Cleste VDE HEAVY DUTY cu tais lateral, 180 mm, debitare max 2.6 mm


Cu o capacitate maxima de debitare de 2.6 mm pentru cablu si 2.2 mm pentru sarma foarte dura, acest cleste este proiectat pentru a face fata celor mai dificile materiale.

Cu capacitati de debitare variate, inclusiv cablu, sarma dura si foarte dura, acest cleste este potrivit pentru o gama larga de aplicatii in domeniul electric si al constructiilor.

Conform standardului VDE, acest cleste ofera protectie suplimentara impotriva socurilor electrice, fiind potrivit pentru lucrul in medii electrice.

Fabricat de Milwaukee, acest cleste este construit pentru a rezista la utilizare intensa, oferind durabilitate si fiabilitate pe termen lung.


Detalii Tehnice

  • Scule certificate VDE (DIN EN/IEC 60900). Testate la 10.000 volti si garantate la 1.000 volti. Testate la temperaturi de -40° C.
  • Taisurile din otel sunt in intregime forjate, intarite si calite pentru cea mai buna durabilitate. Finisajul suprafetei din titan gri este nereflectorizant si asigura o rezistenta maxima la coroziune.
  • Taisul calit prin curenti de inductie permite debitarea celor mai dure materiale.
  • Imbinare prelucrata de precizie pentru o transmisie maxima a puterii cu priza optima pentru lucrari usoare si fara efort.
  • Maner ergonomic cu invelis moale pentru o manevrare confortabila si o priza optima.

Continut Pachet

  • 1 Cleste VDE HEAVY DUTY cu tais lateral, 180 mm, debitare max 2.6 mm

PremiumTools face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului.

4932464569

Fisa tehnica

Article Number
4932464569
Descriere
Clește VDE Heavy Duty cu tăiș lateral
Descrierea produsului din catalog [model]
Clești tăiere diagonală VDE Heavy Duty
Feature 01
Scule certificate VDE (DIN EN/IEC 60900). Testate la 10.000 volți și garantate la 1.000 volți. Testate la temperaturi de -40° C.
Feature 02
Tăișurile din oțel sunt în întregime forjate, întărite și călite pentru cea mai bună durabilitate. Finisajul suprafeței din titan gri este nereflectorizant și asigură o rezistență maximă la coroziune.
Parent name
VDE Heavy Duty Diagonal Cutter 180mm
Lungime totală (mm)
180
Capacitate debitare cablu Al și Cu (Ø Max. mm)
13
Capacitate debitare sârmă dură 1800N|m [Ø Max. mm)
2.6
Descriere 2
Clește VDE Heavy Duty cu tăiș lateral
Feature 03
Tăișul călit prin curenți de inducție permite debitarea celor mai dure materiale.
Feature 04
Îmbinare prelucrată de precizie pentru o transmisie maximă a puterii cu priză optimă pentru lucrări ușoare și fără efort.
Feature 05
Mâner ergonomic cu înveliș moale pentru o manevrare confortabilă și o priză optimă.
Lungime (mm)
180
Greutate (g)
250
Capacitate [mm]
-
Capacitate Țeavă [⌀ Max. mm]
-
Capacitate debitare sârmă foarte dură 2300N|mm² (Ø Max. mm)
2.2
Capacitate debitare sârmă moale 220N|mm² (Ø Max. mm)
7

No customer reviews for the moment.