• Nou
Silicon multifunctional EasyPRO All purpose

Silicon multifunctional EasyPRO All purpose 280ml Transparent

19,06 RON
cu TVA

100% SILICON pentru etanşare a rosturilor cu mișcare medie interioare şi exterioare, etanşare termică a ferestrelor, uşilor şi pereţilor cortină, etanşarea rosturilor în băi şi bucătării, etanşare a oglinzilor şi a îmbinărilor din sticlă, etanşarea conexiunilor de ventilaţie şi a conductelor de apă.

ADERENTA LA:
STICLA
OGLINDA
LEMN
BETON
CERAMICA
MAJORITATEA METALELOR SI PVC

Cantitate

In stoc

GATA DE PLOAIE ÎN 2 ORE
Viteza sa de polimerizare si dezvoltare a rezistentei aderentei pe o gama larga de suprafete, permite siliconului EasyPRO Silicon Multifunctional, agent de etansare, sa fie expus la apa la doar 2 ore de la aplicare. Ploaia nu va afecta performantele sale în ceea ce priveste durabilitatea, aderenta sau elasticitatea.
TOTUL ÎN 1
Siliconul EasyPRO Silicon Multifunctional este un etansant neutru cu înalte proprietati fungicide. Spre deosebire de alti etansanti, acesta poate fi folosit în toate situatiile în care sunt folositi etansantii neutrali cât si cei pe baza de acetoxy, inclusiv în spaiti sanitare, geamuri, fatade, unde se necesita rezistenta la apa si rezistenta la conditii climatice extreme dar si multe alte aplicatii.
PENTRU TOATE SUPRAFETELE
Siliconul EasyPRO Silicon Multifunctional adera la aproape toate tipurile de materiale folosite în constructii, mai putin polietilena si suprafete bituminoase. Are o aderenta excelenta la suprafetele din materiale prietenoase, cum ar fi oglinzi, placi ceramice, aluminiu, fier galvanizat, si metale feroase. Datorita varietatii mari de materiale, se recomanda un test de compatibilitate în prealabil.
5 ANI GARANTATI FARA MUCEGAI
Aditivii care asigura protecia împotriva mucegaiului protejeaza siliconul întarit si îl ajuta sa ramâna curat pentru 5 ani, atâta timp cât este curaat regulat, camera este aerisita corespunzator iar produsul a fost aplicat corect. În acord cu standardele Europene, EN ISO 846, siliconul EasyPRO Silicon Multifuncional a obinut clasa sanitara XS1, cea mai înalta clasa posibila pâna astazi.
PERMANENT FLEXIBIL
Flexibilitatea este importanta pentru ca siliconul poate fi supus unor expansiuni si contractii extreme la temperaturi fluctuante. Deoarece îmbinarea se poate misca cu pâna la 25%, siliconul etansant EasyPRO Silicon Multifunctional se poate misca o data cu îmbinarea, fara a fi împins în afara rostului. Etansantul EasyPRO Silicon Multifunctional îsi pastreaza flexibilitatea pe toata perioada sa garantata, indiferent de conditiile în care este folosit.

DOMENII DE APLICARE TIPICE
Pentru etansare a rosturilor interioare si exterioare cu miscare medie, etansare termica a ferestrelor, usilor si peretilor cortina, etansarea rosturilor în bai si bucatarii, etansare a oglinzilor si a îmbinarilor din sticla, etansarea conexiunilor de ventilatie si a conductelor de apa.

NU TREBUIE FOLOSIT CU

Substante sau materiale bituminoase, care pot elibera uleiuri, plastifianti sau solventi (ex.: cauciuc natural sau sintetic, cloropren, EPDM sau PVC flexibil), polietilena (PE), polipropilena (PP), PTFE (Teflon®). Datorita existentei a mai multor tipuri de suprafete, se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate în prealabil.

INSTRUCTIUNI DE APLICARE

Suprafetele trebuie sa fie curate, uscate si fara urme de praf, grasime sau alti agenti care pot afecta aderenta. Suprafetele non-poroase (cum ar fi aluminiu, sticla etc.) trebuie curatate cu un solvent. Suprafetele poroase, (beton, caramida etc.) trebuie curatate mecanic pentru a îndeparta particulele de praf.

DATE TEHNICE

Material de baza:  silicon neutral oxime
Timp formare membrana  minute 5-10
Densitate  g/cm³ 1,00
Rata de uscare  mm/24 h aprox. 3
Rezistenta la debit  mm 0
Capacitate de miscare în rost  % ±25
Recuperare elastica  % >85
Duritate  (Shore A, ISO 868) aprox. 18
Temperatura la aplicare  °C +5...+40
Rezitenta la temperatura  °C -40...+150
Modulus la alungire 100% (ISO 8339)  MPa 0,25
Rezistenta la tractiune (ISO 8339)  MPa 0,35
Alungire la rupere (ISO 8339)  % >250


H3573
0001-01-01

Nu există recenzii pentru moment.

Produse inrudite

(5 alte produse din aceeași categorie)